Offshore

Hektar
27.02.2018 kl 21:15 4062

Tenker da vi er ferdige med iherdige forsøk på å avspore diskusjonen og kan heller vende synet tilbake mot kvartalsrapporten.

En del er allerede nevnt over men akkurat når det gjelder Secret World Legends er det like greit å få lagt ballen død når det gjelder "betydelig inntjening". Vi ble fortalt og forsikret av opptil flere at Halloween-event skulle snu hele skuta, dette ble penger fossende inn som aldri sett før. Om noe viser kvartalsrapporten at inntektene matchet Q2 for Funcom, dermed kan man nå avskrive all spekulasjon om pengeflommen fra SWL. Husk at det var bare første to månedene som ble med i Q3, resten ble i Q4. Med events og alt. Og dette var før interessen for SWL nådde bunnpunktet nå etter jul. Samme gjelder interessen rundt CE. Vi så en oppgang i antall spillere før jul, noe som måtte bety at folk kjøpte i hopetall. Nå både på PC og Xbox. Det stemmer nok heller ikke. Salgene har forblitt veldig stagnert tross oppdateringer og billigsalg på steam.

Det som gjelder nå er å vende blikket forover og gjøre deg opp din egen mening, både om aksjen,og om CE ved full lansering. Disse vil ikke nødvendigvis følge hverandre, husk prisingen av Funcom før stupet i februar/mars. Velg inngang med omhu. Den stakk opp hardt i går og vi ble fortalt at nå var det for sent å kjøpe, toget var gått. Går den opp i morgen får nøyaktig samme beskjed. Som vi har gjort ved hver eneste variasjon i kurs i positiv retning. De som roper høyest sitter som vanlig igjen med null i fortjeneste. Før eller senere er det også riktig at toget har gått, men vurder din inngang nøye. Er du fornøyd med å kjøpe aksjer og legge de i skuffen et par måneder uten å ha vondt av om du muligens kunne fått de billigere så burde valget være lett.

Gjentar for sikkerhets skyld at jeg også tror aksjen kan stå betraktelig høyere ila våren.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.