Offshore

havana12
27.02.2018 kl 21:20 7195

Nei det MÅ det ikke. Da får du ta en titt på hva som skjedde med CE i Q4, dvs kvartalet med minst aktivitet (lanseringer) midt i early-access perioden, dvs minimumsinntjeningen som kommer i lang tid fremover. Kan garantere deg at Q4 og Q1 tett mot launch blir de svakeste kvartalene på mange kvartaler, nettopp på grunn av fasen både Funcom og spesielt CE er i. Så gulvet er lagt, og et tap på 5,6 mill er koselig når det er ramp-up uten noe betydelige oppdateringer.

Secret world er og kommer til å være en betydelig inntektskilde for Funcom, det har de sagt selv. Det er ikke vanskelig for dem å se på produktlønnsomheten på in-game kjøpene kundene har og se om driften av spillet er bærekraftig fremover. Det er betydelig, for her er det også meget høye marginer på slike kjøp. Skal lite kost til for å dra opp inntektskildene der per bruker osm faktisk legger igjen kroner.

Kostnadskontrollen får du gå gjennom en gang til, den har du tydeligvis ikke kontroll på:)

Beklager, men du tar helt feil! Gleder meg til å se det.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.