Sport og spill

mortimer68
30.11.2021 kl 20:56 2022

Ikke uventet har det vært kraftig nedsalg i PMG denne uka, og negativ trend er herved bekreftet. Trøsten er at vi kan nærme oss bunnen av trend-kanalen, men en oppgang vil måtte sees på som et blaff før videre nedgang... Kjøp av 41k aksjer siste to dager ble torpedert av et salg på 141k i samme tidsrom (flere større poster).

RSI har brutt ut av stigende trend, og kan forventes å entre en synkende. Men igjen nær en potensiell bunn. Avtakende volum er positivt for redusert fall fremover, og kurser under 17 kr. burde være fristende for mange med langt høyere snitt: PMG selges nå med 20% rabatt i forhold til siste emisjon ved børsintro for drøyt et år siden!

PMG er blitt en fallende kniv, og det er alltid risikabelt å fange den i fallet. Ved å følge med når den bryter ut av fallet kan man derimot redusere risikoen og øke sannsynligheten for gevinst. Mange som nå kjøper må selge seg ut når den kjappe gevinsten uteblir (stop loss). Det forsterker den nedadgående spiralen ned mot all time low (13 kr.)...

Dagens PMG-chart: https://drive.google.com/file/d/1p7BiZx9E6WAi-MMM9sj7C7LWnMnhqPRy/view?usp=sharing
Intraday-data med kjøp/salg: https://drive.google.com/file/d/1nyvyYbhEco0k4B5vNcXELTIdSIz3d5ij/view?usp=sharing
Redigert 30.11.2021 kl 20:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.