IKT og Tech

MASTERCLASS
02.12.2021 kl 14:36 2949


Oi, oi, selveste JP Morgan spår Kahoot til himmels. En så stor og anerkjent institusjon kan vel ikke ta feil? Var nok en del som tydeligvis trodde det, for Kahoot steg ca. 12 % til 114 kr de tre neste handledagene etter at "analysen" ble kjent i slutten av februar. Siden har ikke kursen vært i nærheten av dette nivået.

Siden har de nedjustert kursen to ganger til 103 kr, men det har vært stille siden siste nedjustering i sommer. Tipper de har innsett hvor latterlig dårlig "analysen" deres var og i det stille bare har sluttet å følge Kahoot.

I stedet for alle disse hysteriske kursmålene som verserer så burde folk heller være opptatt av det tallet som i dag er 22,3 milliarder. Nemlig børsverdien. Det indikerer at Kahoot skal gå med milliard-overskudd om ikke alt for mange år. Med de omsetningsestimatene og den veksttakten Kahoot selv har kommunisert de neste 12-15 månedene så vil de ikke være i nærheten av å nærme seg et slikt overskudd. Jeg tror det er mye større sannsynlighet for at Kahoot-aksjen halverer seg neste 15-18 måneder som at den dobler seg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.