IKT og Tech

lionel
07.12.2021 kl 12:32 1943

Mercell Holding er dagens case på Investtech i dag .


Dagens case 7. des 2021 - Mercell Holding (MRCEL)

Analytikers anbefaling
Anbefaling en til seks måneders sikt Kjøp

Potensiell nyttårsrakett (kurs: 5.62)
Chart Chart
Høy risikoRisikoforklaring

Likviditetsrisiko: Medium Volatilitetsrisiko: Høy
Mercell Holding er en av årets taperaksjer, og kursen har omtrent halvert seg siden januar-februar. Aksjen er også en smallcap-aksje, og den har månedsvolatilitet på høye 23 prosent. Risikoen er høy, og aksjen innehar alle de formelle kvalitetene vi ser etter i potensielle nyttårsraketter.

Mercell viser en fallende trend på kort til mellomlang sikt, men har nå brutt opp gjennom taket på denne. Volumbalansen er samtidig positiv, og det er kortsiktig støtte like under dagens nivå. Aksjen viser dermed flere tegn på mulig vending opp.

Slike aksjer kan gjerne få seg en ekstra knekk ned i begynnelsen av desember, men kan så gjerne stige meget bra i ukene rundt nyttår. Aksjen regnes som en potensiell nyttårsrakett, og anses som et godt, men svært risikofylt, kjøp i perioden fra nå og fram til cirka 13. desember.

Investtechs nyttårsraketter for 2021/2022 presenteres i morgen, onsdag 8. desember, og Mercell vil da kunne være en av de. Vær bevisst på at slike aksjer kan få store kursbevegelser på kort sikt, og at de kan være vanskelige å trade.
Utvidet analyse
Skrevet av Geir Linløkken, gl@investtech.com. Publisert 7. des 2021, 07:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.