Farma

Den tro tjener
13.03.2019 kl 21:05 1677

Supert. Endelig fikk nissene noe nytt å ta tak i. Notering på Nasdaq. Kanskje. Eller muligens det kunne tolkes slik. Riktignok var det ingen som sa det, eller indikerte det på noen måte, men nissegjengen klarer fort å finne seg et nytt halmstrå og klamre seg til. Endelig kom triggeren som skal dra Pho til de store høyder. Iallefall i nisseverden.

Som litt ventelektyre anbefales GiG. Mye nissestyrt der også.
Et år eller to siden, lå kursen godt over 6. Nissene jublet, fablet om store høyder, og enkle penger helt ten risiko. Så uteble inntektene, veksten dabbet av, kursen begynte å falle. Nissene startet straks å skylde på idiot-ose-børsen, som ikke forsto seg på annet enn olje. Og kanskje litt fisk. Det var eneste årsak til at verdens sikreste investering smuldret hen. Men så, eureka, GiG skulle noteres på Stockholm. Der forstår de seg på kvalitetsaksjer. Framtiden var dermed sikret. Tenkte nissene. Nå er kursen godt under 2.

Litt for lik utvikling til at jeg liker det. Men nissene jubler iallefall.

Heia Nasdaq.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.