Olje og energi

polion
15.12.2021 kl 12:41 3293

Jau, jau, men når det sagt så har det i dag bare vært en kusehårsmargin før vi i PNOR har sett 0,9-tallet. Og setter vi alt det positive (konstateringer, spekulasjoner og vyer) som er skrevet på tråd-1 opp mot oljeprisutvikling og markedsutvikling generelt, så er kursutviklingen i PNOR en fiasko av dimensjoner. PNOR har kursmessig fremstått som temmelig pillråtten, og markedsinteressen for selskapet er som kjent mindre enn null. Ingen klarer å diskutere seg bort fra dette faktum. Ellers så konstaterer vi også at de "kompetente" topp 20 heller ikke er interessert i å handle PNOR på "supertilbud". Og grunnen, ja si det?

Har nokså liten tro på at forumet har særlig påvirkning på noe som helst. Ser videre at det gjentas til det kjedsommelige hvilke kursmål de såkalte analytikerne har, men disse treffer dog sjelden noe som helst. Iflg. husa så skulle eks.vis PEN nå ligget på 35-40 kroner. Vår polske vaskekone er i alle fall ikke mindre kompetent hva gjelder det å kunne forutse kursutvikling i et selskap.

PS. Ser for øvrig at Adamek får noe pes på denne tråden, men spørsmålet blir om hans innlegg har særlig mindre "verdi" enn mesteparten av innleggene i tråd-1? Tror neppe det, aksjer dreier seg om kursutvikling, samt å kjøpe billigst mulig. Og hvor mange av oss har kommet til den erkjennelse at vi på tråd-1 har havnet i den situasjon at vi så til de grader har møtt oss selv i døra? Jeg er vel kanskje en av de få som gladelig innrømmer at jeg hittil har bommet grovt. Og videre så spørs det hvor stor "gavepakken" var da emi og repemi ble gjennomført? Det er selvsagt fremdeles lov å klamre seg til teorien om at eks.vis repemien har hatt meget stor negativ innflytelse på PNOR-kursen. Vektlegger vi her alle de negative "REPEMI-PSYKOLOGIFAKTORER", så er det kanskje fullt mulig at PNOR-kursen egentlig er altfor høy, eller? Men var repemien bare "i vesentlig grad", men dog aldri noen "hovedgrunn"? Ho, ho, ho - nei, kven kveit?
Redigert 15.12.2021 kl 12:44

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.