Olje

gunnarius
15.03.2019 kl 09:25 3423

Det er blitt et slags positivt samrøre mellom investorer som Sveaas, Austbø, Sundt-familien og Sneve med flere, herav også Panoros styre vs. Magnora. Muligens dette her blir integrert i en større fremtidig enhet? Tror faktisk ikke at man skal koble Magnora sammen med Panoro. I alle fall ikke p.t., men at det er felles samrøre, er hevet over tvil.

Hva som uansett synes tydelig: Sveaas med flere kjøper ikke PEN aksjer på ultrakort sikt. Videre må antas at deres engasjement kan medføre en synergieffekt i investorsegmentet. Det sender i alle fall ikke ut salgssignal for de som allerede sitter i aksjen. Vil faktisk påstå at bl.a. Sveaas er blitt en garantist for videre vekst. Både i selskapet men også i aksjekursen.

Sveaas & Co. kan med enkle grep styre aksjekursen oppover, omtrent som de vil. Det er timingen her som er det ukjente. Om Sveaas & Co. vil, kan aksjen med enkle grep og på lavt volum dras over NOK 20 i første omgang. Se bare hvor enkelt det var å dra kursen ned for å posisjonere seg med flere PEN aksjer. Se bl.a. Sveaas.
Redigert 15.03.2019 kl 09:27

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.