Olje og energi

polion
15.12.2021 kl 23:40 2544

Får håpe jeg tar feil, men sitter med en litt uggen følelse. Med selskapsmeldinger som; "har ingen grunn til å tro" og "ytterligere informasjon kan kun gis dersom og når den er tilgjengelig", så er dette såpass vagt at det fortsatt gir rikelig rom for både det ene og det andre. Skulle det tilfeldigvis vise seg at eks.vis Knut eller Eyas har vært involvert i noe som ikke ligger helt innafor, da går dette direkte på selskapets troverdighet og vi vil definitivt langt nedpå 0,7-tallet i morgen. Og drøyer avklarende informasjon i dagevis, ja da havner vi nok ned på samme kursnivå.

En ting er sikket, å være aksjonær i PNOR det er slett ikke noe for pyser og puddinger. Man skulle kanskje heller vært analytiker med svulstige kursmål, for da står man ikke til ansvar for noen som helst, det er andres penger som gjelder. Får trøste meg med at i dag så gikk i alle fall REC og NOD i pluss.
Redigert 15.12.2021 kl 23:42

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.