Grønne aksjer

Solerbra
19.12.2021 kl 09:35 11816

På en tidlig søndag morgen sitter jeg og tenker litt på alt som har skjedd siden Kjell Inge Røkke snappet aksjene til Jens U.M. for kr. 1.32. Det er sannelig litt av hvert. Skattesakene er løst, Nordea-saken er løst, partnerskap med Group14 (batteri), partnerskap med Violet Power og senere terminering, Rec inn under Aker Horizon, Kjell Inge Røkke inn som styreformann og nå sist Hanwha inn på eiersiden. Så kan vi plusse på med utvidelser Butte og at selskapet nå har 2 milliarder på bok. I tillegg kommer alt det vi enda ikke vet, det som pågår.

Så har vi noen profilerte eksperter som finanspressen, og spesielt FA, trekker fram for å analysere selskapet og fortelle markedet og oss uvitende noe klokt om framtida. Siden vi nå nærmer oss jul, så passer uttrykket 'jul på kjerringa' godt. Ekspertene har ikke, etter det jeg kan huske, forutsett noe av det selskapet har fått til. De har altså ikke peiling.

God søndag.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.