Grønne aksjer

Sirbalo
19.12.2021 kl 22:53 4018

Jeg ser ingen grunn for noe nedsalg... hva skulle det være? Vi viste fredag bbb ikke gikk igjennom i år, og vi var kraftig ned fredag . Mener vi tok fallet da, mens det var sol rally på usa børsen ellers.

Ingenting forundrer meg med REC , men klarer ingen steder se noen som helst årsak til vi skal falle mer. Konsolideringen virket ferdig på fredag. Men har mange lette hender i REC :)

Bbb ble stoppet av manchin, det betyr ikke at dette kan snu igjen om de inngår kompromis... hvis ikke blir pakken delt opp og SEMA act bøir stemt igjennom... full enighet om den... xinjang blir totalt bannlyst om ikke så lenge og eu og usa må ha produkter fra noe sted og det er ikke så mange av dem... REC ML kommer, og blir sendt melding om gjenåpning når som helst.

Er ingen logikk i å selge rec nå til 16, 17, 18 eller 19 kr... hanwah betalte 20 kr da kursen var 15 .kr.. Blir den solgt lengre ned nå av små aksjonærer øker bare topp 20 og 50, bare vent å se :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.