Grønne aksjer

Stonks_
19.12.2021 kl 23:10 4096

Tror de fleste her har glemt at Sema act har folk fra begge sider av bordet som vil ha den, både republikanere og demokrater. Sema act var også ferdig og klar men det ble tatt et valg om at den skulle sendes igjennom med alt det andre driter som mr manchin ikke vil ha, men han vil ha sema. Tror det første som kommer til å skje etter julen er at de dropper hele pakken, øksen tar hodet av demokratene uansett så de kan i det minste sende igjennom de få tingene som går an på vanlig måte.

Kanskje vi faller på mandag kanskje ikke hvem vet, kun tid vil vise. Uansett så er det general forsamling til uken, nytt styremedlem skal inn og de tar seg helt sikkert av ceo valg når dem først er igang. Ikke under generalforsamlingen men i løpet av året forhåpentligvis, kan nokk ta litt tid før personen trer inn men valget blir forhåpentligvis lansert i løpet av de få dagene som er igjen av året.

Lykke til Folkens og ikke bekymre dere om den kortsiktige kursen

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.