Grønne aksjer

Småplukker
19.12.2021 kl 23:55 4256

Det der er jo direkte løgn, Amatørkongen. At kull og oljelobbyen bruker mange millioner på å kjøpe politikeres støtte er et faktum. At det i BBB er en rekke sosiale ordninger, f.eks ordninger som vil gi kvinner mulighet for å ta noen uker fri etter barnefødsel - hvem har kastet penger etter demokratene for dette? De ufødte barna?
At legemiddelindustrien skal tvinges til å tilby sine varer rimeligere - hvem har kastet pengene ettter demokratene for å få til dette?
Selvsagt er det bransjer som vil tjene på en satsing på solindustrien, inkl Rec, men du skal få lete lenge før du finner bevis på store pengeoverføringer.
Det er jo nettopp grunnen til at slike tiltak som er til gode for mannen i gata ikke har gått gjennom i USA - at de med svære krigskasser har kunnet kjøpe politikeres støtte.
Et godt eksempel: Under det siste store klimamøtet så var det ingen nasjoner som hadde fler representanter tilstede, enn det var lobbyister fra "skitten" industri.
Redigert 19.12.2021 kl 23:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.