Grønne aksjer

takumi
20.12.2021 kl 13:33 6369

Litt sur dag å noteres på, men ser ut som den er på vei oppover igjen nå. Må si jeg er litt overrasket over hvor lite pr som har vært i forbindelse med noteringen, Forventer egentlig at at kursmål fra meglerhus og artikler i finanspressen er på vei, men mulig det skal times med andre forhold.

Ser forøvirg at det ble meldt idag tidlig om at de har hatt flere møter med såkalte høykvalitets investorer og at de vurderer å akselerere vekstplanen basert på responsen fra investormøter. Dette tyder jo på at det er ting på gang og de har tidligere sagt at en eventuell kapitalinnhenting kun vil bli gjennomført dersom selskapet bestemmer seg for å akselerere sine vekstambisjoner, og det anses som verdiøkende for selskapet og dets aksjonærer.

Blir uansett spennende å se utviklingen utover uka, forløpig oppfører den seg ganske likt som på NOTC mellom 26-29 kr. Jeg ser ihvertfall ingen grunn til at den skal dumpes noe særlig lenger ned enn nå, men som alltid - time will tell :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.