Grønne aksjer

MorganKane
22.12.2021 kl 17:41 2515

10% var bare for å sette det på spissen. Poenget er at utnyttelsen vil være fleksibel for å ta unna fornybarproduksjonstoppene.

Når det gjelder pris så er det jo enighet at dette, i et kortidsperspektiv, må subsidieres. Når det er sagt er det åpenbart at i det lange løp vil det være dyrere å ikke subsidiere det (ref klimaendringer).

Det er ekstremt stor forskjell på vindturbiner. Offshore turbiner har langt høyere utnyttelsesgrad enn hva du nevner. Det har også all landbasert kraft i Norge. Tyskland hvor vindressursene er langt lavere er det godt mulig du har rett. Men igjen. Dette er selvfølgelig ikke gratis. Det grønne skiftet krever massive investeringer. Når det er sagt krever all energiproduksjon det. Og hvis man ikke vil være avhengig av gass fra Russland så har ikke Europa noe valg. Klimaendringer eller ei.


Edit: For øvrig; at NEL går 4 % opp og Hydrogen nesten 2% ned i dag har ingenting med tell verdi av selskapene å gjøre. Enten vil de begge lykkes, eller de begg mislykkes. Slik sett er rewarden betydelig høyere hos Hydrogenpro.
Redigert 22.12.2021 kl 17:55

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.