Grønne aksjer

Uchihabrah
23.12.2021 kl 11:50 3018

Ikke stress med aksjekurs. La den sjonglere noen prosenter her og der. Spiller ingen rolle. Fremtiden til REC er soleklart basert på forutsetningene som vil ligges til rette for selskapet i fremtiden. Utrolig positivt at vi får en bekreftelse av ledelsen om at REC ikke er avhengig av BBB, noe flere av oss har nevnt gjentatte ganger.

De neste årene bør bli utrolig spennende samtidig som det bør berike oss ekstremt. Aksjen er fremdeles ekstremt underpriset, hvis man tar de underliggende verdiene og fremtids prospektene i betraktning. Markedet er ikke villig til å synliggjøre disse ennå, men så lenge caset fortsetter å treffe, så vil alle verdiene bli synliggjort i fremtiden. Da snakker vi verdier som får dagens markedsverdi til å se ut som peanøtter. Akkumuler, akkumuler, akkumuler. Ikke tenk på avkastning nå, men avkastning du kan realisere i fremtiden. Det er min tankegang. Fått flyttet noen aksjer mellom privat beholdningen min og bedrifts beholdningen og ser frem til å fortsette å akkumulere i neste år.

Ønsker alle en riktig god jul!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.