IKT

terningmanden
18.03.2019 kl 10:44 6130

En bund i THIN er ikke lige nu... Jeg er meget enig i skrivelsen fra BørsXtra, som undres kraftigt over ledelsen i THIN ikke har trukket en betalt analyse tilbage, når de i forvejen vidste hvilke nyheder de ville komme med i fredags. Hvis THIN skal få større investorer på banen, så kræver det tillid til selskabet og det får man bestemt ikke på denne usaglige måde. Der skal ikke kun fyres 40% af de ansatte, uden det også sker i en meget uprofessionel ledelse og bestyrelse. En bund tror jeg personligt er en del længere nede end dagens kurs, som svinger mellem mellem 0,319 -0,3555.BørsXtra skrivelse:
BETALTE ANALYSE – FØR KATASTROFEMELDING: Forrige uke refererte vi til Finansavisens artikkel om den kraftige kursoppgangen i Thin Film Electronics-aksjen etter at en analyse fra Edison Investment Research ble publisert med kursmål 300% over daværende kursnivåe. Analysen var betalt av Thin Film. En uke senere – etter børsslutt fredag – kom selskapet med en svært negativ melding der satsninger legges ned, 40 prosent av arbeidsstyrken skal sies opp og samtaler med en strategisk investor ikke har ført frem. Selskapet har tidligere meldt at de måtte tilføres kapital innen utgangen av mai. Så kan man undre seg om ikke selskapet hadde anledning til å få stanset en analyse de selv hadde betalt for når den må ha inneholdt forutsetninger som åpenbart må ha vært langt fra realitetene i selskapet.
Redigert 18.03.2019 kl 10:45

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.