Industri

nemi's
18.03.2019 kl 15:29 3555

Jo mer samvittightsfullt Lighthizer og temaet arbeider, jo mer galskap kommer til overflaten. Hele dette hundreåret har kineserne turet frem som de har villet, også i USA. Og nå er plutselig alt som er kinesisk grunnlag for mistenksomhet, og trengs utredet som forhandlingsgrunnlag.

Sånn er det. Og velsignet være vår kjære Trump, som gjør noe med elendigheten. Men spør dere heller hvordan TT i årevis har messet om forventet snarlig slutt på handelskrigen. REC's ledelse har sittet med ML i fire år og latt en investering på15 MRD NOK fordunste, fremfor å avhende elendigheten mens anlegget og FBR-A var hot. Og de fortsetter med å la ML blø 1MNOK hver eneste dag. Gærninger!

Sjekk denne fra i dag, så skjønner dere at handelskrigen i ulik form kan fortsette i årevis, og helt uavhengig om Trump får en periode til:

"China has made clear its intent to dismantle US railcar manufacturing in its ‘Made in China 2025’ plan – our economic and national security demands that we address Chinese attempts to dominate industries that build our nation’s critical infrastructure".

https://www.scmp.com/economy/china-economy/article/3002205/us-mulls-partial-ban-chinese-trains-and-buses-citing
Redigert 18.03.2019 kl 15:32

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.