Grønne aksjer

MorganKane
03.01.2022 kl 19:13 1768

For at Investtech skal få rett, og Hydrogenpro virkelig skal ta av, må nok en større kontrakt publiseres. Jeg tror fortsatt det skjer i løpet av første halvdel av Q1 2022. Og hvis så skjer er det virkelig en himmelferd som ligger foran oss. Hydrogen bygger seg stadig opp og det vil 'dryppe' på de fleste seriøse aktører.

https://www.google.com/amp/s/www.usnews.com/news/best-countries/articles/2021-12-27/hydrogen-use-gaining-momentum-in-countries-amid-climate-change%3fcontext=amp

Og hva vil da Hydrogenpro være verdt når dette virkelig kommer? Se på analysen til Simply wall street.

https://simplywall.st/stocks/no/capital-goods/ob-hypro/hydrogenpro-shares?page=2#management

De vurderer det slik at Hydrogenpro handles til 95% under 'fair value'. Dvs at 'fair value' for aksjen vurderes til drøyt 300 kroner. 300 BLANKE NORSKE KRONER! 300 kroner = 20 ganger dagens kurs. Dette høres jo helt vilt ut, men er egentlig ikke det. Selv om kursen skulle gå 20 gangeren er aksjen nemlig fortsatt verdt 5-6 milliarder mindre enn NEL. Bortsett fra at NEL har et par milliarder mer på bok (som analysen hensyntar) er det ingen grunn til at Hydrogenpro skal ligge noe særlig lavere enn konkurrenten. Når Hydrogenmarkedet materialiserer seg vil disse ekstreme forskjellene utjevnes. Det er ingen grunn til at det ikke skal gjøre det. Mao, Hydrogenpro vil gå som en rakettde neste par år (gitt at det tikker inn et par større kontrakter).

Noe av grunnen til at jeg har så stor tro på at Hydrogenpro er samarbeidet med Mitsubishi. Mitsubishi mener det er åpenbart at Hydrogen blir en del av den grønne løsningen og satser deretter.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Environment/Climate-Change/Mitsubishi-Heavy-aims-to-lift-shares-with-shift-to-hydrogen2

Husk også at Mitsubishi er på mange nivåer. En ting er utvikling av gassturbiner som også fint klarer å utnytte en viss prosentandel hydrogen (som over tid vil stige), men en annen ting vi ikke har snakket så mye om er at de også utvikler grønn energi.

https://www.google.com/amp/s/energy.economictimes.indiatimes.com/amp/news/renewable/japan-picks-operators-for-three-offshore-wind-power-projects/88484786

Her vil det garantert bli synergi effekter. Husker godt at CEO Elling sa med et smil om munnen at den andre testpiloten, i tillegg til den på Herøya, var i Japan. Mitsubishi satser fult ut på Hydrogenpro. Jeg tipper at når Mitsubishi får bekreftet at teknologien fungerer, inkl danskenes overflatebehandling, vil Mitsubishi raskt øke eierandelen i Hydrogenpro. Dagens større eiere vil ikke selge seg billig. dermed vil dette presse kursen dit den hører hjemme.

Mitt råd; hold på aksjene opp mot et par månede til. Det tror jeg kan gi kjempegevinst.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.