Offshore

centrino
19.03.2019 kl 15:41 1808

BWO:MEST TRO PÅ "BERGE HELENE" AV EGNE FPSOER TIL MAROMBA -SÆTHRE
Oslo (TDN Direkt): Av BW Offshores egne FPSOer til det nyanskaffede Maromba-feltet har finansdirektør Knut R. Sæthre mest tro på "Berge Helene".

Sæthre sier BW Offshore har et estimat på 250 millioner til 350 millioner dollar i oppgraderingskostnader på "Berge Helene" dersom de skal bruke denne.

-Det er betydelig mer enn vi hadde på "BW Adolo", men dette henger sammen med tungoljen på feltet. Man trenger annet utstyr for å hente den opp, sier han til TDN Direkt i pausen under Oil & Finance 2019 tirsdag.

BW Offshore meldte tidligere i mars at de har sluttført kjøpet av Maromba-feltet i Brasil av Petrobras og Chevron. BW Offshore må bli godkjent som operatør av brasilianske myndigheter (ANP), og må i tillegg få godkjent plan for utbygging og drift (POD) av samme instans. Sæthre sier de vil kunne få godkjent POD rett i etterkant av godkjenning som operatør.

-Kanskje mot slutten av året har vi kommet dit, og kanskje vi kan begynne å utvikle feltet om et års tid, sier han.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.