Olje og energi

zaq1
06.01.2022 kl 10:12 3879

Denne tråden kan og ta imot konkrete tips på aksjekursen ifbm 4Q21 resultatene, her er ett tips fra XI:

Warom ✰ @Warom16:45
Her noen linjer fra den analysen jeg skrev på søndag(kurs da 0,875:

Korte chart der det har vært en voldsom oppgang eller nedgang er alltid vanskelig «å tegne riktig» men her er det gått litt tid siden droppen, så det er litt flere ting å henge det på. Veldig ofte vil en se ved slike dropper at den midlertidig henter inn ca 50% av droppen før den får mindre og mindre svingninger. Når den flater litt ut så gjør den seg ofte klar før nye større svingninger(enten opp eller ned). I PNOR’ tilfelle så startet den en oppgang fra den bunnet ut som fra 0,83 har signal 0,94. Denne siste fibben finner man også igjen i det lange chartet som retest av retrace 61,8%. Det er dermed «dobbelt ok» å anse nivået som neste «større» motstandsnivå.

Legg også merke til at det i kort kanal nesten ikke er volum over 0,9, så den kan «blåse kjapt» opp derfra. Det er i tillegg så lenge siden at det har vært volum der(da må vi tilbake til «korona-2020») at en kan anse det som ett sannsynlig scenario. Likevel, de som har kjøpt denne som en kort trade fra ca 0,8 vil være villig å selge når den går over 10%(ikke noe å klandre dem for). Når de måtte bli ferdig, så ligger ca 1,1 veldig klar.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.