Olje og energi

Adamek
06.01.2022 kl 12:38 3670

Flere gode poenger. Enig i det meste.

I dagens børssystem er det ikke så enkelt å se kortvarige svingninger. Robotenes plass er blit en faktor å ta med. Og ikke minst de som utnytter dem.
Siste store fall skyldes mer robotene (godt hjulpet av det hysteri som ble skapt av enkelte), enn fakta. Gutta som styrer disse robotene vet at markedene følger svigninger. Klarer de da å utnytte disse (med god hjelp fra de som skaper hysteriet), er det penger å tjene.

Pnor fallt i en overreaksjon, styrt av de som pisket opp negativ stemning. Det selges for å tjene på gjenkjøp. Sånn er det.
Så begynnte positive krefter å ta over, de som har svertet og skapt negativ stemning, kommer i mindretall. De som styrer robotene setter kjøp. De som har solgt, får kalde føtter og kjøper i delvis panikk. Kursen får en overreaksjon opp (gårdagens handel viser dette).
Dagens kurs ligger der den skulle lagt i går og, så gårdagens topp er kun en overreaksjon i en god oppgang.
Fra dagens nivå bør det komme en mer kontrollert og god stigning ganske raskt som bringer kursen godt over krona. Deretter også fort videre.

Helt persomlig mener jeg at kursen i Pnor aldri skulle vært under krona. Tvert imot skulle den stoppet på 1 kr. etter det som skjedde (men noen hjalp den kraftig ned av en eller annen grunn). Og etter de gode nyhetene i går, skulle kursen ha vært minst 30 % opp .

Så spørsmålet 4.Q : Kursen i Pnor - aksjen bør være nærmere 2 kr. etter 4.Q tallene enn 1,50 kr. (heldig så kanskje over. Dristig, men sant).

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.