Olje og energi

Adamek
06.01.2022 kl 21:37 2093

Kjære Flue. Ta deg tid til å lese dine egne innlegg. Kanskje du har grunn til å bli bekymret for ganske mye. Særlig når det gjelder det der med å male dag etter dag om det samme ! Kanskje det blir flere du blir "bekymret" for ? Det hadde vært vennetjeneste det, å hjelpe noen ut av "sporet" !

Forøvrig.
Ser en av Gullgutta på "søstertråden" som kaller denne tråden for "idiottråden". Men han er jo den riktige å gjøre det.
De blir sære og ømme når man påpeker det vrøvl de maler på dag ut og dag inn. Så vonbråten blir de at de lager et svare leven om at da skal man kastes ut av Forumet ??? Gullgutta har monopol på meninger og det som verre er !

Nåvel. Det er en som kaller seg Thief på denne søstertråden. Han har fattet verdien av selskapet, og at saken om Knut ikke har kobling til selskapet Pnor. Synd at han virker å være i mindretall. Men, alle monner drar.
Det er enda noen som venter på "avklaring" angående en kobling mellom Knut - saken og selskapet Pnor. De lurer til og med på når Økokrim skal komme med avklaring ? Dette er diskutørene.
Kanskje en sak for Flue å bekymre seg for ??

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.