Olje og energi

Adamek
07.01.2022 kl 20:01 1743

Helt riktig, solid 1. Kort tid etter Knut ble anklaget for korrupsjon, kom Økokrim ut med en orientering. Det ble påpekt at selskapet Petronor ikke var innblandet i noe av dette.
Når det gjelder hvem som ventet/venter på avklaring, og om hva, bør du vel orientere deg om det i "søstertråden". Fra ca. 20/12 !! (sist i går om det ikke elegant er slettet).

Den usikkerhet som ble skapt om selskapet Pnor, utløste et fall i kursen fra 1,10 kr, til 0,81 (var en snartur nedom 0,6). Fra 21. til den 27./12, klarte man å holde kursen nede på 0,8 kr., og under. (det er bare å lese kommentarene (diskusjonen? i "søstertråden" den tiden).
Noen som kjenner igjen "tror du virkelig at vi her (diskutørene) kan klare å senke kursen? Tror du virkelig at det vi skriver her påvirker kursen? ".
JA, jeg gjør !!

Da Det ble slutt på den evindelige gnålinga om hvor galt "Knut-saken" kunne påvirke selskapet, for ikke å snakke om hvor galt det var med selskapet Pnor (noe som har pågått i et par års tid), begynte jaggu aksjekursen å stige i Pnor.
Det er bare å gå inn på tråden og ta dag for dag, sammenlign krser på ksjen, og skriveriene.
Straks den uforståelige bombarderinga av selskapet Pnor, stillnet mer og mer, dess mer steg kursen. For ikke å snakke om da produksjonsoppdateringen kom.
Såkan nå hver enkelt tro, mene og prøve å bortforklare.
Faktum står: Før 15/12 var dagsomsetningen under 400000aksjer/dag. Det har den vært i de siste par åra, disse har fått regjere og diskufanimegtert !!

Siden årskiftet har dagsomsetningen i aksjen vært 2 - 3 mill. og mer. Og det er også under det som skulle være mer normalt. Et løft til minst 2,5 - 4-5 mill, ville være
å forvente. Får man nå inn spekulanter og dagtradere, bør man nå minst slik omsetning av aksjen.

Siden jeg har sagt det før, flere ganger, koster det ikke å gi fakta enda en gang :
PNOR tjener svært godt med grunker. De har utvidet prod., De har store resurser, og vil utvide prod. mye mer, sansynligvis innen kort, Og, deres resurser vil utvides betraktelig fremover.

Det vil forbause meg mye om ikke kursen er godt over 1,30 kr. innen kort. Og de som har solgt, eller andre som vil inn før det, bør se sin besøkelsetid.

thief mener 2-3 kr. er innen rekkevidde. Enig. Det kan komme fortere enn man aner, dersom ikke "diskutørene" setter en stopper for det.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.