IKT

Reserven
20.03.2019 kl 13:40 3559

 
scorn  "Hva tror du tidshorisonten til de 4 overnevnte aksjonærene er da?"

Woodford, Invesco og Ferd investerte alle i Thinfilm før Thinfilm avlyste at de i 2016 skulle omsette for USD 300 mill (NOK 2,5 milliarder). Mølsæter deltok nok i 2017 emien for å gjøre et raskt klipp, slik han gjentatte ganger har gjort i NEL og andre emier. Alle First Fondene er aktivt forvaltede fond, dvs. at de egentlig aldri investerer med en flere år lang tidshorisont.

BEVISET på at Thinfilm IKKE utviklet seg slik Woodford og Ferd trodde/forventet, er at ingen av dem innløste en eneste av de ørten millioner warrants de fikk i PPene mot seg. Alle utestående warrants i Thinfilm er forfalt.

----- ----- ----- ----- ----- -----

scorn  "Hvor mye tror du Mølsæter (First Fondene) har tjent på utlån av Thin-aksjer?"

I snitt har Mølsæter (First Fondene) lånt ut ca 5% av THIN aksjene sine til ca 3% (maks 4%) rente p.a. av THIN kursen * antall utlånte aksjer da aksjene ble lånt ut. Til sammen har Mølsæter (First Fondene) på utlån av THIN aksjer tjent en knøttliten brøkdel av papirtapet.


Redigert 20.03.2019 kl 13:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.