Shipping

hectorgonzales
11.01.2022 kl 08:20 5976

En ny "liten rute" til. Jeg har tidligere skrevet litt om vest-india og pakistan har problemer med å få skikkelig flyt i container trafikken. Ny linje med Jebel Ali som "hub". Her vil sannsynligvis større skip fra Singapore -> Rotterdam gå innom og losse/laste for å ta med seg containere til Europa.

The 2,751 TEU boxship, Tss Shams, was deployed on the first service on 5 January, departing from Jebel Ali Port to call the ports of Sohar, Nhava Sheva, Pipavav and Mundra.

En liten fun-fact. I Argentina så har de tatt i bruk en lekter (barge) som har kapasitet på 500TEU opp elven til Santa Fe. Denne "feeder" ned til Buenos Aires. Normalt ville en "Rhine-fitted" feeder (de stikker ikke så dypt i vannet og brukes på elver) ta unna lasten mens her har det tatt lekter i bruk! En kan vel ikke si annet enn at ratene går oppover for de helt minste klassene heller.

For de av dere som er interessert i elve-skip så kan dere se hva de drever på med i Holland (hydrogen som drivstoff).
https://fuelcellsworks.com/news/future-proof-shipping-adding-two-more-hydrogen-powered-vessels/


https://container-news.com/new-feeder-service-links-the-ports-of-la-plata-and-santa-fe/
Redigert 11.01.2022 kl 08:35

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.