Farma

krakkulf
11.01.2022 kl 10:06 2387

PCI Biotech-studie deles i anerkjent forskningsjournal

PCI Biotech har i dag kunngjort at resultater fra en studie på tuberkulose utført i samarbeid med Universitetet i Zürich og ETH Zürich er akseptert for publikasjon i Frontiers in Immunology – en forskningsjournal med stor innflytelse.

Det melder PCI Biotech i en børsmelding tirsdag.

Men ikke noe penger. PCIB er og blir en kuriositet. Og tuberkulose er allerede utryddet i de fleste land. Vel vi har hoert om noen som bringer sykdommene med seg ved ankomst fra Afrika, men den sprer seg ikke. Og skal fase I en eller annen gang iverksettes, er det igjen mange aars forskning som maa til foer vi faar noe svar desverre. Hva vi venter paa er at noen av vaare gratispartnere skal lykkes, og iverksette fase I forskning, noe som ogsaa tar flere aar og faa svar paa. Dette er hvor vi staar etter 14 aar med ingenting, Bortsett fra IGGK studiet, hvor PCIB snart ganske sikker kommer til og melde om ytterligere forsinkelser pga. Covid. PW, etter saa mange aar, maa det penger til inn i kassen for at kursen skal gaa. Og de synes desverre og vaere veldig langt borte;-(((
Redigert 11.01.2022 kl 10:15

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.