IKT

Reserven
20.03.2019 kl 23:18 3205

Etter at Thinfilm - FØR 2017-Q3 - sa opp avtalen med Edison, var det DAVOR som FØR 2018-Q2 inngikk en ny (ettårig?) avtale med Edison, og børsmeldte at Edison hadde laget en ny "oppdatert" Thinfilm analyse, samt et video intervju med Davor:
https://newsweb.oslobors.no/message/455038
https://www.edisongroup.com/publication/enabling-next-phase-of-mobile-marketing/21484

https://www.edisongroup.com/edison-tv/executive-interview-thin-film-electronics

At Thinfilm hadde avsluttet avtalen med Edison meldte Davor ikke!
Det var det Edison som meldte:
https://www.edisongroup.com/publication/suspension-of-forecasts/19752

Slik har Thinfilm i alle år lurt og villedet markedet og aksjonærene:
• Ved nesten alltid å si at de FORVENTER ting eller TROR at noe skal skje, veldig sjelden at noe er (helt) sikkert.
• Av et totalt bilde, fortalt markedet/aksjonærene KUN den (lille) positive biten av det totale bildet, RESTEN av bildet, alt som IKKE var positivt, skjulte de for alle andre enn insidere.

----- ----- ----- ----- ----- -----

Uansett hvem som overtok etter Davor, og uansett hvor flink, erfaren og genial vedkommende er, er det umulig å redde Thinfilm.

10 års erfaring er at det ikke er et marked for å ha brorparten av verdens varer, dvs mat og drikke (over 90% av verdens varer) på Internett, dvs putte NFC eller QR på forpakningen. Fordi forbrukerne ikke er interessert til tross for at "alle" nå har smarttelefon.
https://forum.hegnar.no/thread/22865/view

I motsetning til det Thinfilm, EVRYTHNG og andre hevder, gir NFC/QR på vare/forpakning NULL garanti for at varen er ekte. NFC/QR inneholder ikke noe annet enn en link/URL til en Internett side. Istedenfor NFC/QR kan en like godt trykke link/URL på varen/forpakningen, f.eks. https://www.tine.no.

For en produsent av forfalskninger er det bare å lage en falsk Internett side (en kopi av merkevareprodusents), lage forfalskninger med NFC/QR som tar deg til den falske Internett siden, som sier at produktet du akkurat har skannet NFC/QR på er ekte.


Redigert 21.03.2019 kl 00:24

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.