Farma

gunlove
20.03.2019 kl 23:30 1279

Det du skriver forteller jo hvor viktig en bedre undersøkelse av blærekreft (eller mistanke) faktisk er (spesielt i en tidlig fase). Enhver forbedring innen undersøkelse og behandling av alle kreft former burde tas imot med mye større entusiasme. For det tilfellet du beskriver, tenk den menneskelige lidelsen og påkjenningen av å gå i flere år uten en avklaring, uten at man kan konkludere med at en pasient er blitt frisk eller ikke. Så har man det økonomiske- og samfunns perspektivet. Alle som har studert økonomi (dette vet vel de fleste) vet jo at jo raskere en som er sykemeldt kommer tilbake til arbeid, jo bedre er det. Jo lenger man går sykemeldt og jo mer behandling man trenger, vel, dette koster svært mye penger.

Tenk om denne personen, som Illuminator skriver om, hadde vært erklært frisk for 3 år siden og var i full jobb idag. Hvilken verdi hadde ikke det hatt for både pasienten selv og samfunnet vi bor i? De som nå ikke bruker blålys/Cysview/Hexvix for blærekreft undersøkelse, det finnes ingen argument for å ikke bruke det. Kommunikasjonen til markedet fra Pho er på bedringens vei, det blir trolig enda bedre fremover. Det beste må brukes til slike undersøkelser, det gagner alle. Sykehus får sin del uansett. Hensynet til pasient og mulighet for å bli raskere frisk må alltid veie tyngst. Ikke at sykehus skal tjene mest mulig på andres ulykke.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.