Farma

Shotgun
21.03.2019 kl 10:58 2682

Dette er forebygging mot blodpropp ja og sikkert personer som allerede har hatt det. "Bli reddet i siste liten" Hva tenker du her?
Mange personer med epilepsi har tatt valproinsyre i mange år. Denne kan nok brukes på å forebygge blodpropp i følge cereno. Det er jo derfor de ikke trenger enn rekke studier for å bevise at det er trykt å bruke for den er jo allerede på markedet. Hadde de endret mye på denne medisinen så måtte de ha fullført alle faser som alle andre biotek selskap. Derfor ser jeg en begrensning her. Da man bare kan bruke noe som allerede er på markedet. Hadde ikke valproinsyre fantes og cereno fant opp dette fra bunnen av så hadde det vært en helt annen sak og da hadde jeg vært enig i " multimilliard marked, snart avtale med big phama" og alt det andre som skrives her inne. Men de fikk jo bare avtale med abo i likhet med lavo, element, Fit Biotech osv...

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.