Olje og energi

Adamek
13.01.2022 kl 16:45 4388

Nå er det på'an igjen i en ny "søstertertåd".
Intetsigende pjatt, frem og tilbake, om og om igjen, hele dagen.

Dette har de drevet med i minst to år, og kursen i Pnor har fallt hver bidige gang de holdt på slik. Og omsetningen har vært på 3-400 tusen aksjer dagen de siste to åra.
Så gikk de løs å skape negativitet for selskapet da CEO ble huket.
Både media og ikke minst Økokrim gikk ut og klargjorde at det ikke hadde noe med selskapet Petronor å gjøre. Men de fortsatte å "diskutere" og skape inntrykk av at det MÅTTE ha noe med Pnor å gjøre. De ga seg ikke, og overså fullstendig at Økokrim igjen gikk ut og forsikret at saken ikke hadde noe med Pnor å gjøre.
De klarte å "skape " så mye usikkerhet at selskapets aksjekurs falt flerfoldige prosent, og ble liggende på 80 øre.

Da dette påpekt, forsvant de delvis med sine negative holdninger og skriverier (det er et fast gjeng som driver med dette), og aksjekursen begynte å stige.
Og så lenge det har vært noenlunde tyst fra denne gjengen, har ikke bare aksjekursen steget fra 80 øre til 1,1 kr i dag. Dagsomsetningen i aksjen har steget med 5 - gangeren, minst. Det er håp at traderene og spekulantene ser en mulighet, og kan være med å få sving på kursen.
Faren er stor fo at Diskutørene ødelegger den sjansen.

Nå har de startet opp igjen for fullt, "diskutørene", og du kan gi deg på at om de får holde på som før, som de snart kommer til å gjøre, er vi tilbake på krona, om ikke enda lavere. Og de kaller seg aksjonærer ????

Det står til troende at noen fra selskapet følger med på deres framferd. En av disse dårene sendte melding til Pnor igjen, og ville ha svar angående et eller annet om kostnader.
Han fikk inget svar. Kan det tolkes som en form for svar ?? Enda et tegn på at de ikke forstår hva de holder på med. Patetisk.

Jeg er faktisk aksjonær, og anser meg ha rett til å påpeke det jeg mener er helt over alle grenser. Ikke minst til skade for alle aksjonærene i selskapet Pnor.
De har holdt på med dette lenge.
Når de gang på kan påpeke at deres negative skriverier, ikke betyr noe, da skal du ha takk !
De er nå på god vei til å starte igjen med det som er ikke bare historie, men gammel historie. Ser de ikke den fremtid som ligger i selskapet ?

Men de har hele veien klart å skape så mye usikkerhet og vis-vas, at det halve kunne vært mer enn nok. Noe som har avspeilet seg i aksjekursen !

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.