Olje og energi

Børs58
14.01.2022 kl 10:10 6855

Om Mireille Fontaine som sitter i styret til QEC...hun har lang internasjonal erfaring og besitter svært god know how når det gjelder handelsrett, så jeg tror QEC har mer en god nok hjelp ved henne med tanke på erstatning og utredning på hvordan de skal angripe myndighetene i Quebec.
Fontaine har over 25 års erfaring med fokus på bedriftsfinansiering, fusjoner og oppkjøp og handelsrett, hvor hun spesialiserte seg på grenseoverskridende transaksjoner og gir råd til internasjonale aktører som ønsker å gjøre forretninger i Quebec og Canada. Hun har vært partner med BCF Business Law siden 2016, et av de største Quebec-baserte advokatfirmaene, med over 500 ansatte og 300 fagfolk. Hun er medformann for både BCFs Foreign Investment and International Growth-gruppe samt Corporate Finance Business Unit og er medlem av Governance Committee. Fontaine har en bachelorgrad i jus fra University of Montreal og er medlem av advokaten i Quebec. Hennes ekspertise er anerkjent i en rekke prestisjetunge nasjonale og internasjonale juridiske publikasjoner, slik som Best Lawyers in Canada, Canadian Legal Lexpert Directory

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.