Grønne aksjer

undrende
14.01.2022 kl 12:17 4514

Du spør både vanskelig, men også lett å vite hva man skal svare.
Hvorfor kursen er så lav som du etterspør er vel fordi markedet ikke vil betale mer nå.
Du spør også om hvorfor den er så lav, når det blir tildeling av kontrakt på mandag. Det vet vi jo ikke, om det vil bli.
Hvorfor noen går short? De profesjonelle shorterne vet som regel hva de gambler på. Vil tro de har vurdert oddsen for opp/ned grundig. De har som oftest mer informasjon, mye mer enn oss amatører.
Det første de fleste lærer på finansmarkedet, er at det finnes ikke gratis penger på gata, som noen tror innimellom. Det kan bli dyr kjøpt lærdom. Det kan også bli en flying start. Man kan være heldig. Men over tid vil det bli dyr kjøpt om man ikke tilegner seg erfaring og lærdom i markedet
Dette er bare en generell betraktning og svar på hva jeg tenker ut i fra det du etterspør. Samtidig så har man også kjennskap om Aker konsernet sin brede kompetanse. Deres totale apparat, som kan ta på seg hva som helst av offshore oppdrag i hele verden osv Det blir en avveiing.
Men det er viktig å ikke tro blindt på at det kommer kontrakter, eventuelle kontrakters verdi (marginer) er fornuftig priset. Sannsynlige emisjoner osv

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.