Olje og energi

omans
14.01.2022 kl 22:42 890

Usa har gjort feil opp igjennom også, de var nok følelsesmessing påvirket i noen grad som følge av terrorangrepene. I tillegg er det gjort fatale feil som har rammet sivile ifm Afganistand etc.

Men kan ikke bare trekke en linja å si at pga det så er det slik og slik nå, og i ethvert tilfelle. Hvert tilfelle er et enkeltstående tilfelle. Usa er i utgangspunktet en alliert som forstår demokrati og rettigheter, så kan de gjøre feil. Det startet med et angrep mot, så ble det reagert tilbake. Styrende land har plikt å ivareta befolkningen sin på best mulig måte, men ikke alle er opptatt av det, dessverre. De er mer opptatt av makt og korrupsjon.

Det er Ukraina selv som styrer sin vilje, de kan snakke med hvem de vil også Nato og USA. Så at det kan være noe i det med sabotører og hacker angrep fra Russland, når man nå vet situasjonen de steller i stand, er utvilsomt. Har ikke noe med en evt feil-slått krig i Irak å gjøre.
Redigert 14.01.2022 kl 22:43

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.