Sjømat ‑ fiskeri og oppdrett

ibyx
15.01.2022 kl 11:19 9658

Joda. Leder i innhenting som begynte i romjul nå med +15% tett etterfulgt av outsideren AUSS +14%. Nedturen i sektoren fra tidligere i høst er ennå ikke hentet inn tross stigende og vedvarende høye laksepriser. Disse er nå også styrket med utsikter til lavere tilbud utover året hevdes det.
Så laksetoget er i siget. Alle skal opp. Til og med NRS! Greit å spre litt kanskje? Noen sliter mer enn andre av spesielle årsaker. Bakkefrost peker seg ut her. Den er faktisk ned 2% i samme periode! Godt mulig GSF får en liten tur ned på mandag før veien går videre opp.
Og siden dette er en LSG tråd. I et 6 måneders perspektiv sinker den ganske mye. Det er faktisk GSF som er vinneren her også.
Vil overraske om ikke den raske oppgangen i GSF igår var drevet av shortinndekking. Sitter hele 1,32% her. Vær litt obs på den kanskje? Ville vært forsiktig med å kjøpe for mye her uten "passe" bekreftet inndekning fra igår.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.