Farma

Normalone
15.01.2022 kl 17:50 6590

Det overrasker meg ikke at det på hver tråd er en skribent som "tror"/"tipper" til enhver tid at kursen skal falle - uten en eneste kvalitativ forklaring/begrunnelse - og som således mener en kan påvirke kursutviklingen. Alle som skriver - også de som velger å skrive hundrevis av innlegg med AKKURAT samme innhold om at kursen vil falle - har en klar agenda. Det som derimot overrasker er at det er så mange som velger å svare.

Kursen er utrolig følsom ift innrulleringstempoet - men det som i hvertfall er fakta er at NANOV aldri har vært nærmere, og at det er mye som tilsier at vi i 2022 vil få svar på resultatene fra fase 2 og at en samtidig vil få sendt inn søknad til FDA. En får selv vurdere om det innen den tid vil komme nyheter som kan trigge kursøkning - eller om noen mener at eventuell emisjonen vil bli satt på dagens nivå. Dersom NANOV ikke vil lykkes med å få Betalutin ut som medisin, kan det godt være vi vil se kurs under kr 10 - men om en som investor har et annet syn og mener Nanov vil lykkes (selv om det nå tar noen måneder lenger tid) vil det være helt meningsløst å selge NANOV til kr 10 i 2022 når vi bare mangler et fåtall pasienter.
Redigert 15.01.2022 kl 18:05

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.