Farma

peaf
16.01.2022 kl 09:20 3244

Dette er en tråd for de som søker en forklaring på de elendige resultaterne. Kursen er vel noe alle kan følge med på. Dette er jo en forventningsdriven aksje, og eg kan vel påstå att alle som kjøpt aksjer siste år og fortsatt sitter på dem har ett papirtap. Med andre ord så har ikke forventninger blitt innfridd, og det er mange veldig mange. Om man ser på aksjonærlisten top 20 -31/12- 2020 så er den totalt forandred. Minst 75 % av aksjerne på dagens liste er ervervet siste år, og er det noen større aktør som vil ut så kan man regne med ett større kursras. Det er realiteten, ingen virker stå beredd att fange opp noen større antall aksjer om ikke priset reduseres.

Men vil noen ha lit informasjon om Cevira og dess potensiale, samt vad som skjer med Asieris. Og deres planer og økonomiske resurser til att gjenomføre studier og markedsføre og selge sine produkter World Wide. Så er det denne tråden de bør lese. Der er det bare positiv utvikkling som skjer, det ende negative er vel tidsbruken som sikkert har en naturlig forklaring. Men Asieris har økt i verdi med over 10 mrd sen de kjøpre rettigheterne til Cevira og øker stadigt. Så på den her tråden beskriver vi det som er positivt positivt, og det som er negativt beskriver vi negativt.

På strutstråden går det i bortforklaringer og at gjøre spinndyr vekst til noe positivt. Men det blir aldri positivt att tape penger. Og til Schneider kan vise til att de tjener bra med penger er han en taper.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.