Grønne aksjer

cheezy
16.01.2022 kl 11:37 2285

Property, plant and equipment, som er summen av all bokført verdi på stål og utstyr, var 44 MUSD per 30 sept. Dette skrives av med 1.3 MUSD per kvartal, så dette er nok for det meste båtverdier fordelt på tre båter. Det vil si at avskrivinger ikke er en tung bør å bære for selskapet.

Verdien til selskapet ligger i at de har tilgjengelige skytebåter der i hvertfall en er av høy klasse, og organisasjon til å operere båter de leaser fra andre. Samtidig går det mot mangel på skytebåter i markedet. Det er forskjellige krav til skytebåter alt etter jobb og sluttkunde, og Fulmar er en av de få som krysser av på alle boksene. Som Rodahl har sagt, så har Seabird bidratt til konsolidering ved å rigge Fulmar med utstyr som har vært tilgjengelig på bruktmarkedet. Det betyr at etter hvert må konkurrenter bruke store summer på nytt utstyr for å få ut mer kapasitet i markedet. Bruktmarkedet begynner å bli tomt for billig, kurant utstyr.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.