Olje og energi

Adamek
16.01.2022 kl 14:52 3557

Nå er den store "VI" i ferd med å ta de viktige avgjørelsene for selskapet Pnor igjen "VI skal ikke -- -- , VI skal -- --, " osv. osv. ?
Samme greia som har holdt aksjekursen "urørlig" i uker måneder og år fra de fikk "denne ledelsen". Det hele er jo helt patetisk. Og så skjønner de ikke hvorfor aksjekursen faller ? De påstår det er alt annet ?

Oljeprosen har steget kraftig, selskapet har, er på tur inn i store aktiva, og vil øke prod. fremover ! Uansett hva som skjer.
Hver gang kursen i Pnor - aksjen har vist tegn til å stige har "diskutørene" kommet på banen med sitt vrøvl ! "VI skal" ?? Hva er de for slag ?

Etter at kursen "før all særskilte negativitet fra disse aktørene) var oppe i vel 1,2 kr, og iferd med å følge de analyser som kom da, var de på igjen med samme pjattet. Kursen falt til 1,1 kr.

Aksjekursen i Pnor skulle aldri vært under 1,1 kr, ut fra selskapets stilling (økonomiske situasjon). Men "diskutørene" de klarte å drepe all motivasjon for kurs-stign.
Det viste seg da de hodte opp med sine negative "påpekninger" som de np desverre fortsetter med. Omatt og omatt og ..

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.