Grønne aksjer

KAWAS
17.01.2022 kl 09:07 3766

Når det formelle er på plass, dvs. at HS's mann formelt sett sitter i styret av RECSI som en konsekvens av at aksjekjøpet er materialisert, er det grunn til å forvente meldinger om hva veien videre er. Vi vet allerede at HS vil starte opp ML (sogar "jump-starte" hva det nå egentlig betyr), men hvorfor i praksis vil man starte ML - det er det markedet vil vite, og jeg antar at infomasjon om dette kan forventes relativt snarlig når HS formelt sitter ved styrebordet.

For RECSI er skjebnen til skattekredittene som var inkludert i BBB et usikkerhetsmoment. Men, ikke avgjørende for om man starter ML eller ikke, men kan nok ha betydning for når man starter. Dersom man får politiske forsikringer om at skattekredittene kommer, enten i BBB eller i en annen form og at de kan gos retroaktiv effekt kan melding om oppstart komme raskt.

I praksis vil det nok ta noe tid for å starte ML, dvs. man må jo ansette mye folk og det kan nok ta noe tid. Men, å melde oppstart kan nok skje ganske raskt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.