Industri

Jono
21.03.2019 kl 20:45 6953

Nei, tror ikke at det kan være "ham"!:-( , men kjenner noen igjen fra "NEL tråder", noen som har forsøkt å snakke ned kursen siden den "bare" var 3 kroner!

Ikke minst glad for at jeg ikke har solgt mine NEL aksjer, at jeg ikke hørte på de største pessimistene, men må innrømme at jeg fikk litt lyst til å ta gevinst i dag, og kjøpe noen flere aksjer i REC, selv om jeg føler på at jeg har mer enn nok aksjer i denne "kurven" fra før, kunne vært noen god "lodd" til kanskje, for hva jeg vet?

At noen på Hegnar TV i dag, kunne opplyse om at REC har noe ikke mange andre har, og som kommer til å bli en driver for framtidens batterier, og som vi sikkert heller ikke har sett mer enn begynnelsen av/på, men var "long" som han sa, minst 10 år, og minner meg om mange andre på dette forumet også! :-)

At jeg selv tenker og skriver om REC i kveld, så er jeg sikkert ikke alene, og til alle dere som liker å kjøpe et lodd, følger med hele tiden gjennom dagen, ønsker lykke til i morgen, men fikk også med meg at kursen gikk ned, etter at programmet var ferdig, så ingen kurs driver mao.! :-(

For egen del har nok aksjer i REC, om ikke like store tap som mange andre, så måtte jeg solgt noe, og det er jo aldri noe lett, å velge hvilke man skal selge! :-)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.