Shipping

dato
17.01.2022 kl 11:22 6653

På oppfordring fra IR deles følgende melding:

Hei!

MPC Container Ships ASA er stolte over at vi har en stor og bred aksjonærbase med over 18.500 aksjonærer. Pt. er ca. 17.700 bosatt i Norge eller er norske statsborgere.

I forbindelse med innkallingen til EGF 28.januar har vi sendt ut over 14.400 brev til våre aksjonærer. Det vi ser er at hele 77% av norske aksjonærer har valgt å motta informasjonen via post. Det betyr at vi har sendt over 13.300 brev til investorer som trolig også kunne mottatt informasjonen elektronisk. Dette en betydelig kostnad som vi ønsker å redusere, og som også bør være eiernes interesse å få redusert.

For å godta elektroniske selskapsmeldinger ved å logge inn på VPS:

- Trykk på «Investoropplysninger» under Kontoeier.
- Trykk på boksen «Endre»
- Huk av «Ja» for elektroniske selskapsmeldinger for både Fond og Aksjer.

Vi ønsker dermed i forkant av innkallingen til den årlige generalforsamlingen som kommer i april, å øke andelen aksjonærer som mottar elektronisk informasjon fra MPCC/VPS og håper dere kan bidra med å spre budskapet. Vi vil også minne på fristen til å forhåndsstemme er 23.januar kl.12:00 og gjentar oppfordringen å stemme elektronisk som beskrevet i innkallingen.

På forhånd takk for hjelpen!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.