Grønne aksjer

rischioso
17.01.2022 kl 13:03 2096

Har notert meg at du begynte å skrive på Qfuel trådene den 03.01 i år altså for knappe 2 uker siden og allerede i det første innlegget så mente du at PoC var innbakt i kursen og siden har du repetert dette.

Kanskje på tide å lese deg opp på caset. PoC er ikke en hvilken som helst begivenhet; MEN alfa omega for caset. Uten PoC for den kjemiske teknologien så sitter man kun igjen med den mekaniske delen og den alene er ikke butikk ei heller er det det smarbeidspartnerene har satset flere hundre millioner på. Av samme årsak pga over året med brutte lovnader på nettopp PoC så har kursen mer enn halvert seg. I mellomtiden så kjenner de som har lest seg opp på caset at det er foretatt betydelige modifiseringer og uttestinger som nå for bare kort tid siden er meldt som vellykkede. Materen som ikke er en del av den kjemiske teknologien, men som man er avhengig av for å mate linjene med sortert plastikk har vært den seneste utfordringen som også nylig er meldt fixet. Mao, PoC kjøringen er startet, men grunnet mange tidligere brutte lovnader så er markedet avventende denne gangen selv om det er sikrere enn noen gang at PoC kommer.

Så med disse fakta i minnet så er ikke PoC noe sell on news, men slutten på utfordringene og starten på inntekter av betydning, materialisering av planlagte ekspansjoner med eksisterende partnere og inngåelse av nye partnerskap som av samme grunn har stått på vent i påvente av nettopp PoC. Med den kjennskapen så venter man ikke på at PoC tikker inn for når det skjer så går startskuddet for reprisingen hvor 20 og 30 tallet umiddelbart vil være historie.

Early bird muligheten er der fortsatt - enn så lenge og som kjent så er det nettopp early birds som får med seg det det meste av oppgangen - men valget, ja det er ene og alene ditt ... ;)
Redigert 17.01.2022 kl 13:11

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.