Farma

kaunis
21.03.2019 kl 22:58 9085

En kan mene mye og lite om denne emien, men jeg sitter med en følelse av at rådgiverne kan ha ment at det ville være en fordel å ta emi, no, på en lav kurs, før den steg mere.Det var åpenlyst at aksjen var styrket mye i markedet etter de posetive avtalene som var inngått.Det er åpenlyst at jo høyere kursen blev jo høyere m åtte en emi-kurs rimeligvis måtte bli. Føler at rådgiverne har utnyttet dette vinduet til fordel for de nye aksjonærene. Så kan en alltid mene at det er lettere å få inn institusjonelle og større private innvestorer når kursen er så relativ lav som no, en om de hadde ventet og kursen kansje var opp mot kr.30.- Det plasteret på såret som en rep. emi er vil bare være tjenelig for de som har kapital til å delta. Dette er et slag i ansiktet til småaksjonærene i selskapet.
En tegningsrett- emisjon ville vært mye mer rettferdig mot de små aksjonærene, som da ville kunne selge retter om de ikke kunne delta. Det burde vært et intervall mellom 9-11 kr. da aksjekursen var i god trend oppover og at kursen hadde rast på grunn av FFN sin innkomst på arenaen. Denne faren var no avverget for TG plattformen sitt vedkomne og grunnen til den lave prisen var ikke lenger til stede. Derimot hadde ledelsen klart å få gode avtaler med verdensledende selskaper på TRVX sin plattform TG. utviklingen var nylig bli satt flere år frem tid og økonomien styrket for videre utv. av TG. SKUFFET er dagens ORD.
Redigert 30.03.2019 kl 13:05

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.