Offshore

Er_mi
21.03.2019 kl 23:55 1950

FYI

World Quant er et av verdens største og mest kjente kvantitative fonder. Det lager algoritmer basert en helt enorm mengde data og signaler, som automatisk kjøper og selger, shorter og hedger aksjer hver dag over hele verden. Porteføljene de lager er sammansatte og veldig komplekse saker. Det er neppe sånn at de "treffer" på hver eneste trade de gjør, eller en gang har som hensikt å gjøre det. Og det er ikke sånn at det sitter et team med World Quant-analytiker et sted som har fulgt BWO, studert det fundamentale over lang tid og nå plutselig har funnet ut at BWO sannsynligvis vil gå på trynet... De har flere hundre posisjoner på Olso børs, både long og short, som varierer kontinuerlig og som totalt kanskje gir noen prosents bedre avkasting enn indeks. Nå er de jo ikke et åpent fond, så nøyaktige tall er ikke tillgjengelige, men leste ifjor at de skulle begynne å tilby et fond for allmenheten med mål om 3-5 % avkastning i forhold til et eller annet benchmark som jeg ikke husker.

Så for alle som sitter i BWO her uavhengig av tidshorisont, så er World Quants kjøp og salg egentlig bare å se på som støy og ikke relevant i det hele tatt for selve investeringscaset BWO.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.