Farma

peaf
18.01.2022 kl 09:49 2827

Asieris seier fortsatt att studien er komplett ferdig i desember. Men det kommer vel mer innformasjon efterhand nu som de er børsnotert. Antar att kinesiske investorer vil bli informert i rapporter og presentasjoner på samme måte som alle andre. Blir Cevira godkjent i desember venter drygt 500 mil i milepæler, og dermed kommer royalty på løpende band så fort de klarer produsere og levere Cevira. Det kommer helt klart at vare større efterspørsel en tilgang på produktet til at begynne med. Men vad eg førstår jobber de før fullt med at bygge opp produksjons kappasiteten.

Når kommer Hex/cys at gi ett samlet overskudd på 500 mil, det blir ikke i år. Og ikke neste år, men kanskje i slutet av 2024 om de kutter kostnaderne til beinet nå. Eller tidligare om de nye scopen er så fantastiske att scopeprodusenterne kan selge dem selv, men om det er fallet burde vi ha hørt mer om dem reden nu. Men vi har vel fortsatt ikke fått noen eksagte tidsangivelser når den kinesiske delen av studien er klar, nå har de i alle fall nok penger til at skru opp tempot betydlig om de ønsker det. Og det har de uttalt at de ønsker, så får vi se om det gir noen utslag på godkjenning. Men presis alt peker på at de er helt sikkre på at Cevira blir godkjent. Med innvesteringer og oppstart av Europadelen med kjende resultater fra kinadelen og samarbeidsavtale for salg og markedsføring. Samt en børsnotering der de enkelt hemte 3,3 mrd med 19,3 % nye aksjer.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.