Offshore

Jguiden
18.01.2022 kl 10:10 1444

Borr har 14 rigger i arbeid nå i Q4, og 17 rigger i arbeid Q1 2022. Et par av riggene får muligens kun 2mnd i full arbeid i Q1 pga oppstart nye steder.
Og i sommer gikk borr ut med en update for å forklare hvor stort det faktisk var at de nå hadde 13 rigger i arbeid. På det tidspunktet med de ratene som var da så gikk de i break even med 13 rigger i arbeid. Ratene har steget siden den gang, og ratene vil fortsette å stige ut i 2022. Og alle her kan regne og se at med 17rigger + i arbeid i 2022 så vil selskapet tjene fryktelig mye penger, spesielt om ratene virkelig tar seg opp(Uansett hvilket rigg selskapet du følger nå så sier sjefene at ratene tar seg opp). Og det som kanskje er aller mest spennende med borr, er at de har en av verdens mest moderne jackup flåter, og vil nyte godt av rateoppgang. Og borr har 5 rigger som ligger i varmt opplag, så de kan settes raskt ut i arbeid uten altfor høye kostnader. Jeg er helt sikker på at borr får alle sine 23 rigger i arbeid i 2022. Alt ligger til rette for et eventyrlig 2022 for borr drilling.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.