Shipping

Helg11
18.01.2022 kl 13:28 7105

MS Dance solgt i dag:
Hamburg, 18.01.2022 - Die Ernst Russ AG hat wie angekündigt zum Jahreswechsel die vollkonsolidierte Flotte um zwölf Containerschiffe erweitert. Nach Abschluss dieser Transaktion folgte heute der erfolgreiche Verkauf und die Übergabe des 801 TEU-Containerschiffes MS DANCE

Fra pressemeldingen (autotranslate)
Etter å ha fullført flåteutvidelsen, solgte Ernst Russ AG containermateren MS DANCE og overleverte den til den nye eieren i dag. Skipet med en kapasitet på 801 TEU ble bygget i 2006 av Peters Schiffbau GmbH i Wewelsfleth i Nord-Tyskland. Dokkingen for klassefornyelsen skjedde nylig. Til tross for operasjonelle utfordringer forårsaket av korona-pandemien, gikk overdragelsen problemfritt. De involverte partene har blitt enige om å ikke avsløre kjøpesummen og alle andre detaljer om salget av MS DANCE.

"Vi antar at charterratene til vår flåte vil holde seg på et høyt nivå de neste månedene. Vi ser fortsatt sterk etterspørsel, spesielt etter de mindre feeder-enhetene, som vi tror vil fortsette," sier Ernst Russs styre AG. Robert Gaertner. "Det er fortsatt vårt mål å kontinuerlig utvide vår flåte og å sikre stabile og bærekraftige økninger i verdi og inntekt for våre aksjonærer og investorer. For å gjøre dette bruker vi også fleksibelt mulighetene som markedet gir oss," sier Robert Gärtner.
Redigert 18.01.2022 kl 13:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.