Farma

even25
22.03.2019 kl 11:37 2756

I går var det gryende optimisme blant småaksjonærene. I dag er den blåst blant mange av oss. Det reflekteres i kursen. For når et selskap må gi 40 prosent i kursrabatt for å sikre fortsatt virksomhet i langt under et år fremover, da må man tro at selskapet per nå ikke akkurat sitter med et ess i ermet.
De som gikk inn i forrige emisjon på 20 eller i går på 7, har sikkert gode motiver for det. Enten kortsiktig eller i tro på at det går bra til sist. Mon det. Biotek-indeksen på OSE der Nano, Pho, Trvx, Pcib, Bergenbio, Biotec, Navamedic og Vistin inngår, er etter mye berg- og dalbane tilbake på nivået fra for fem år siden.

Det virker som om drømmen om algeta har bleknet, og høyst sannsynlig vil få av disse noen gang ha et salgbart produkt. Tiden vil vise om Targovax blir et av dem, eller om de langsiktige her egentlig har drevet ren veldedighet i kreftforskningens tjeneste.
Emisjoner som den i går, gitt de opplysningene vi har så langt, bidrar i alle fall ikke til økt investor-interesse for norsk biotek.
Redigert 22.03.2019 kl 11:39

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.