Grønne aksjer

Stonks_
21.01.2022 kl 15:27 3884

Lenge siden jeg har skfevet noe som helst her men tenker det er på tide.

Først til alle dere som irritere dere om at kursen går ned over, sleng aksjene i skoffen til sommeren og ikke tenk så mye på rec.

Nummer to, sema går igjennom ingen tvil. Den er en av de få tingene manchin støtter i bbb så ikke tenk så mye på den siden den kommer, når det er det ingen som vet men ihvertfall før mid terms

3 dere som snakker om at en Morgan stanley har kjøpt seg opp, det er ikke Morgan stanley det er en kunde konto. Om dere ser på rec sinn hjemmeside på top 20 listen så står konto typen der.

4 slutt å mas om nyheter, de kommer når de kommer, nedgangen som vi ser nå er ikke grunnet nyhetstørke og manipulering av kurs. Den er grunnet frykt i markedet, bare se på de amerikanske indexene som har vært rød hele uken. Det meste er rødt for tiden spesielt tech og vekst selskaper så vi er ikke alene.

Siste, ta dere sammen og slutt å gå til angrep på hverandre. Om dere ikke har noe å si om selskapet så holder dere kjeft

Da får alle ha en fin helg, takk for meg

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.